DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.17/2/55/21.02.2018

Trafic feroviar oprit temporar în staţia Ploieşti Vest

Bucureşti, 21 februarie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest este oprit la această oră din cauza prăbuşirii pe calea ferată a unei pasarele metalice prin care trecea o conductă de apă a oraşului.

Menţionăm faptul că în urma prăbuşirii pasarelei peste cele 5 linii din staţia CF Ploieşti Vest au fost rupte şi firele de contact, care asigurau alimentarea cu energie electrică a locomotivelor.

La această oră 6 trenuri de călători sunt oprite temporar:

• 16032 (Braşov-Bucureşti) - staţionează în Ploieşti Vest
  • 15124 (Slănic – Ploieşti Vest) - staţionează în Ploieşti Vest
  • 1644 - (Baia Mare-Bucureşti Nord)  staţionează în Buda
  • 15531 (Bucureşti - Braşov)- staţionează la intrare în Ploieşti Vest
  • 1631 (Braşov-Bucureşti) - staţionează la intrare în Ploieşti Vest
  • 3003  (Bucureşti - Braşov) - staţionează în Brazi

Reprezentanţii CFR SA şi cei ai operatorilor de transport feroviar de călători analizează în acest moment soluţiile optime de continuare a traficului feroviar pe raza staţiei Ploieşti Vest.

Vom reveni cu noi informaţii

................................................................................................................................................................................................................................

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759