DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.17/2/57/21.02.2018

Circulaţia feroviară pe relaţia Brazi - Ploieşti Vest - Buda a fost reluată cu locomotive Diesel

UPDATE, ora 12.50

La ora 12.40 s-a reluat circulaţia cu locomotive Diesel şi pe firul II Ploieşti Vest - Ploieşti Sud şi pe liniile 3-4-5 din staţia Ploieşti Vest.

Echipele feroviare acţionează în continuare pe firul I pentru scoaterea părţilor deja tăiate din pasarelă, după care personalul de la SC Electrificare va interveni pentru reparaţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică. Operaţiunile de debitare şi înlăturare a elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei s-au finalizat pe firul II.

Revenim cu noi informaţii

UPDATE, ora 12.20

CFR SA a redeschis începând cu ora 12.00 firul II pe distanţa Brazi - Ploieşti Vest - Buda pentru circulaţia cu locomotive Diesel a trenurilor. Menţionăm faptul că, locomotivele Diesel vor fi ataşate la trenurile înscrise în circulaţie de către operatorii de transport feroviar.

Menţionăm faptul că, în staţia CF Ploieşti Vest echipele feroviare au finalizat pe firul II operaţiunile de debitare şi înlăturare a elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei, în prezent se acţionează pe firul I pentru scoaterea părţilor deja tăiate din pasarelă, după care personalul de la SC Electrificare va interveni pentru reparaţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică.

Revenim cu noi informaţii

UPDATE, ora 10.30

În vedere asigurării continuităţii în circulaţia trenurilor afectate de prăbuşirea pasarelei metalice care susţine conducta locală de apă reprezentanţii companiilor feroviare au luat următoarele măsuri:

♦transbordare auto între staţiile Ploieşti Sud-Buda cu autocare puse la dispoziţie de CFR SA şi dirijarea fluxului de călători de către personalul operatorilor de transport feroviar de călători

♦intervenţia personalului specializat pentru debitarea si înlăturarea elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei şi eliberarea liniilor de cale ferată

♦asigurarea condiţiilor în teren pentru accesul utilajelor şi a personalului de la SC Electrificare pentru intervenţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică

Vom reveni cu noi informaţii

................................................................................................................................................................................................................................

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759