DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.17/2/83/13.03.2018

Circulație feroviară închisă pe linia CF Fieni – Pietroșița, din cauza spălării terasamentului

București, 13 martie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 14.00, din cauza ploilor abundente care au spălat terasamentul, circulația feroviară este închisă din motive de siguranță între stațiile Fieni – Pietroșița.

Trenurile care circulă pe relația Târgoviște – Pietroșița vor avea ca stație finală gara Fieni.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

................................................................................................................................................................................................................................

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2018        DRR 2019