Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/107/30.03.2018

Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecţia DN 1B cu linia CF Ploieşti-Măneciu (Comuna Blejoi)

Bucureşti, 30 martie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 31 martie - 1 aprilie 2018 se vor executa lucrări de reparații la trecerea la nivel de la intersecţia DN 1B cu linia CF Ploieşti-Măneciu, km 9+920 (staţia CF Blejoi).

Menționăm faptul că, în perioada de execuție a lucrărilor, traficul rutier va fi deviat și dirijat de piloţi de circulaţie, instruiţi şi echipaţi corespunzător, pe ruta DN1A km 90+560 (Boldeşti-Scăieni-Pod Teleajen) - DC 159 - DN 1B, km 11+500 (Bucov), iar pentru traficul feroviar pe relaţia Măneciu - Ploieşti Sud, călători vor fi preluaţi din staţia Blejoi de alte trenuri înscrise în circulaţie de operatorul privat de transport feroviar de călători, Transferoviar Călători.

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfășurare a lucrărilor, iar călătorilor care folosesc serviciile feroviare le recomandăm să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile de cale ferată de unde achiziţionează biletele de călătorie.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759