CFR SA a redeschis circulaţia feroviară pe podul de la Mogoşoaia

Bucureşti, 20 iunie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că au fost finalizate lucrările de racordare a liniei Bucureşti Nord - Urziceni la podul de cale ferată care supratraversează DN1A, circulaţia trenurilor spre Urziceni - Slobozia fiind reluată pe linia directă, prin Mogoşoaia.

Primele trei trenuri de călători spre Urziceni, cu staţionare la PO Aeroport, vor circula începând de astăzi pe ruta directă Bucureşti Nord - Mogoşoaia - PO Aeroport - Urziceni - Slobozia, iar până la sfârşitul lunii, operatorul naţional de transport feroviar de călători va reintroduce pe traseul direct şi celelalte trenuri care asigură legătura între Capitală şi Urziceni.

Menţionăm de asemenea faptul că, odată cu finalizarea acestor lucrări, legătura pe calea ferată spre şi dinspre Aeroport pentru trenurile Interregio (IR), înscrise în circulaţie de operatorul naţional CFR Călători, pe ruta directă Bucureşti Nord - Mogoşoaia - PO Aeroport - Urziceni se va realiza pe un traseu mai scurt cu 7 km, iar durata călătoriei între Gara de Nord şi PO Aeroport va fi de 23 de minute.

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759