Serviciul Comunicare Mass-Media

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Circulație feroviară închisă între stațiile CF Câineni și Valea Mărului

București, 3 iulie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineți, circulația feroviară este închisă pe raza SRCF Craiova, între stațiile CF Câineni – Valea Mărului, din cauza unui autocamion care s-a răsturnat în gabarit.

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea autocamionului și eliberarea gabaritului.

Două trenuri au fost oprite în parcurs (IR 1720 și R 2071) și așteaptă redeschiderea circulației.

Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2018        DRR 2019