Serviciul Comunicare Mass-Media  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.1/5/267/10.07.2018

Condiţii normale de trafic pe ruta Valea Mărului-Podu Olt

Bucureşti, 10 iulie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Valea Mărului - Podu Olt s-a reluat în condiţii normale de trafic, în cursul nopţii de 10.07.2018, la ora 01.20.

Regionala CF Craiova a acţionat luni, 9.07.2018, cu personal propriu şi cu utilaje pentru degajarea zonei, prin îndepărtarea nămolului şi a grohotişului depus între firele căii pe o distanţă de circa 50 metri, atât în timpul zilei, cât şi în cursul nopţii, operaţiunile de intervenţie fiind finalizate marţi, 10.07.2018, în jurul orei 01.20.

Mentionăm faptul că, la această oră circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe toate magistralele, personalul de specialitate se află însă pe teren pentru a monitoriza situaţia pe secţiile de cale ferată aflate pe raza judeţelor unde este încă în vigoare atenţionarea de vreme nefavorabilă.

CFR SA asigură călătorii că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari în zonele afectate de precipitaţiile abundente au ca principal scop menţinerea condiţiilor de siguranţă în traficului feroviar şi recomandă ca în această perioadă, când sunt anunţate fenomene meteo nefavorabile, să solicite telefonic operatorilor de transport feroviar, înainte de efectuarea călătoriei, informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759