Serviciul Comunicare Mass-Media                        Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312

Nr.1/5/296/2018

Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecţia DJ 200 cu linia CF Bucureşti - Urziceni (km 40+183, comuna Grădiştea)

Bucureşti, 02 august 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că vineri 3 august2018, în intervalul orar 08.00 - 17.30 se vor executa lucrări de înlocuire a dalelor de beton la trecerea la nivel cu calea ferată aflată la intersecţia DJ 200 cu linia CF Bucureşti - Urziceni, pe raza comunei Grădiştea, la km 40+183.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor, traficul rutier va fi deviat pe ruta ocolitoare DJ 200 (Dascălu) - DJ 184 (Dascălu - Moara Vlăsiei) - DJ 101 (Moara Vlăsiei - Grădiştea) pentru sensul de circulaţie Ştefăneştii de Jos - Grădiştea, şi DJ 101 (Grădiştea - Moara Vlăsiei) - DJ 184 (Moara Vlăsiei - Dascălu) - DJ 200 (Dascălu) pentru sensul de circulaţie Grădiştea - Ştefăneştii de Jos.

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor, iar călătorilor care folosesc serviciile feroviare pe ruta Moara Vlăsiei - Fierbinţi, le recomandăm să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor înscrise în circulaţie în ziua de 3 august2018, la numărul de telefon 021/9521.

..................................................................................................................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare

DRR 2018        DRR 2019