Circulație feroviară închisă pe intervalul Grădinari - Chiajna

București, 10 august 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la această oră circulația feroviară este închisă pe intervalul Grădinari – Chiajna fir II de circulație (fir I este închis pentru lucrări) din cauza unei defecțiuni tehnice produse la linia de contact, urmare ruperii pantografului la locomotiva trenului IR 1696, care circulă pe distanța Timișoara Nord– București Nord.

La fața locului se află echipa de specialiști care acționează cu drezina pantograf, pentru remedierea defecțiunii și redeschiderea circulației feroviare în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.

S-a intervenit pentru remedierea defecțiunii la locomotiva electrică a trenului IR 1696, trenul fiind tras în stația CF Chiajna.

Urmare verificărilor făcute la linia de contact s-au constatat defecțiuni care nu permit circulația trenurilor cu tracțiune electrică.

Până la remedierea defecțiunii la linia de contact, circulația trenurilor pe distanța Chiajna – Grădinari (fir II) se va face cu tracțiune Diesel.

La această oră sunt afectate 8 trenuri de călători, care staționează în gările adiacente și vor ajunge la stațiile de destinație cu întârzieri.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2018        DRR 2019