Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/349/18.09.2018

CFR repară trecerea la nivel cu calea ferată situată între localităţile Homoraciu şi Malu Vânăt

Bucureşti, 18 septembrie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că joi, 20 septembrie 2018, se vor executa lucrări de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată situată între localităţile Homoraciu şi Malu Vânăt.

Lucrările de reparaţii se vor executa în intervalul orar 09.30 - 20.30, pe DN 1A, între km 121+348 și calea ferată Ploiești-Măneciu, km 42 + 384 şi au drept scop asigurarea condiţiilor optime de traversare a trecerii la nivel atât pentru traficul rutier, cât  şi pentru traficul feroviar.

În intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor, traficul rutier se va desfăşura pe următoarele rute alternative:

-                     Brașov - DN1 – Ploiești- pentru autovehiculele cu masa totală maximă admisă mai mică de 7.5. tone

Pentru condiţiile de circulaţie a trenurilor pe relaţia Măneciu - Ploieşti Sud, călătorii pot obţine informaţii accesând pagina oficială de internet a operatorului privat de transport feroviar, Transferoviar Călători.

CFR SA solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Comunicare

Oana  Brânzan