MINISTERUL TRANSPORTURILOR

SR EN ISO 14001:2005

Certificat SMM Nr. 114

F1

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.................................................... ....Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/365/26.09.2018

Trafic feroviar oprit pe raza staţiei Videle

Bucureşti, 26 septembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost oprit începând cu ora 9.20, după ce personalul din staţia Videle, care asigură revizia tehnică a vagoanelor, a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă.

Personalul feroviar a anunţat operativ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă. Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni.

Menţionăm faptul că până la redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă, trenurile care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Roşiori - Craiova - Timişoara, şi tranzitează staţia Videle, vor fi oprite în gările de pe traseu.

În acest moment, 4 trenuri de călători staţionează în gările Grădinari, Vadu Lat şi Olteni.

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Șef Serviciu Comunicare

DRR 2018        DRR 2019