MINISTERUL TRANSPORTURILOR

SR EN ISO 14001:2005

Certificat SMM Nr. 114

F1

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.................................................... ....Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/366/26.09.2018

CFR SA a redeschis circulaţia feroviară înstaţia Videle

Bucureşti, 26 septembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost reluat în condiţii de siguranţă, începând cu ora 11.05, pe liniile 1-6, vagonul din care s-au înregistrat scurgeri de conţinut fiind scos din compunerea trenului şi retras pe o linie secundară.

Vă reamintim faptul că,  circulaţia feroviară în gara Videle a fost oprită la ora 9.20, după ce personalul care asigură revizia tehnică a vagoanelor a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă.

Personalul feroviar a anunţat operativ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă.

Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni.

Menţionăm faptul că cele 4 trenuri de călători care au staţionat temporar, în gările de pe traseu, şi-au reluat traficul în condiţii de siguranţă.

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Șef Serviciu Comunicare

DRR 2018        DRR 2019