Serviciul Comunicare Mass-Media

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Circulație feroviară închisă pe intervalul Iacobeni - Argestru

București, 28 septembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineți, începând cu ora 10:15 circulația feroviară este închisă pe raza SRCF Iași, între stațiile CF Iacobeni - Argestru, din cauza unui autocamion care s-a răsturnat pe calea ferată.

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea autocamionului și eliberarea căii ferate.

Trenul IR 1833, care circula pe relația Iași – Timișoara Nord, a fost oprit (ora 10:38) în stația CF Iacobeni și așteaptă redeschiderea circulației.

Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2018        DRR 2019