Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.1/5/386/09.10.2018

Treceri la nivel cu calea ferată în reparaţii

Bucureşti, 09 octombrie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că marţi, 9 octombrie 2018, în intervalul orar 08.00-20.00,se execută lucrările de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată situată între staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Est, km 61+960, la intersecţia cu strada Izvoare.

În intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare Str. Mihai Bravu - Berceni - Centura de Est (DN1A) în sensul spre Corlăţeşti şipe ruta Centura de Est (DN1A) - Berceni - Str. Mihai Bravu, sensul dinspre Corlăţeşti.

De asemenea, vă informăm că până sâmbătă 13 octombrie 2018 se desfăşoară lucrări de reparaţii şi la trecerile la nivel cu calea ferată, situate între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 10+132, respectiv km 31+963.

Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de traversare a trecerii la nivel atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.

CFR SA solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în trafic.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2018        DRR 2019