INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.1/5/386/09.10.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Treceri la nivel cu calea ferată în reparaţii

 

 

Bucureşti, 09 octombrie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că marţi, 9 octombrie 2018, în intervalul orar 08.00-20.00,se execută lucrările de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată situată între staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Est, km 61+960, la intersecţia cu strada Izvoare.

 

În intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare Str. Mihai Bravu - Berceni - Centura de Est (DN1A) în sensul spre Corlăţeşti şipe ruta Centura de Est (DN1A) - Berceni - Str. Mihai Bravu, sensul dinspre Corlăţeşti.

 

De asemenea, vă informăm că până sâmbătă 13 octombrie 2018 se desfăşoară lucrări de reparaţii şi la trecerile la nivel cu calea ferată, situate între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 10+132, respectiv km 31+963.

 

Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de traversare a trecerii la nivel atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.

 

CFR SA solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în trafic.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA