Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/457/19.12.2018

Tel/Fax: 021.311.70.80;

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii normale de iarnă

Bucureşti, 19 decembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile, un număr redus de trenuri înregistrând la această oră întârzieri la sosire.

Menționăm că pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, în stația CF Armeniș, în jurul orei 03:50, din cauza căderilor de zăpadă s-a produs scoaterea de sub tensiune a liniei de contact. La ora 07:00 deranjamentul a fost remediat. Au fost afectate două trenuri, care vor ajunge cu întârziere la destinație.

În această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA