Serviciul Comunicare Mass-Media

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Tren deraiat pe raza SRCF Timișoara

București, 23 decembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă începând cu ora 7:20 pe raza SRCF Timișoara, între stațiile CF Băiești – Subcetate , din cauza deraierii ultimelor 3 vagoane din compunerea trenului de călători IR 1821, aparținând SNTFC CFR Călători. Trenul avea în compunere 6 vagoane și circula pe distanța București Nord – Arad.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care intervin, pentru ridicarea și repunerea pe linie a vagoanelor deraiate.

Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

Vom reveni cu informații.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA