Serviciul Comunicare Mass-Media

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Circulatie inchisa pe raza SRCF Cluj

București, 26 decembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează ca circulatia este temporar inchisa pe raza SRCF Cluj, intre statiile CF Rapa de Jos - Monor Gledin, din cauza deraierii de o osie, în cursul acestei nopti a locomotivei trenului 44505 (aparținând operatorului CFR Marfa).

La fața locului s-a intervenit cu utilaje proprii CFR și locomotiva deraiata a fost ridicata, in prezent comisia de investigare încă efectuează cercetări la fata locului.

Pentru patru trenuri de calatori au fost anulate trasele initiale și circula pe rute ocolitoare, urmând sa ajungă cu întârziere la destinație.

Va asiguram ca masurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA