MINISTERUL TRANSPORTURILOR

SR EN ISO 14001:2005

Certificat SMM Nr. 114

F1

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.......................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/253/22.07.2019

Lucrării de reparaţii în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecţia DN 1B, km 5+790, cu linia CF Ploieşti-Măneciu, km 9+920 (Comuna Blejoi)

Bucureşti, 22 iulie 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 23 - 25 iulie 2019 se vor executa lucrări de reparații în zona trecerii la nivel de la intersecţia DN 1B, km 5+790, cu linia CF Ploieşti-Măneciu, km 9+920 (staţia CF Blejoi).

Menționăm faptul că, în perioada de execuție a lucrărilor, traficul rutier va fi deviat și dirijat de piloţi de circulaţie, instruiţi şi echipaţi corespunzător, pe ruta DN1A km 90+560 (Boldeşti-Scăieni-Pod Teleajen) - DC 159 - DN 1B, km 11+500 (Bucov), iar pentru traficul feroviar pe relaţia Măneciu - Ploieşti Sud, călători vor fi preluaţi din staţia Blejoi de alte trenuri înscrise în circulaţie de operatorul privat de transport feroviar de călători, Transferoviar Călători.

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfășurare a lucrărilor, iar călătorilor care folosesc serviciile feroviare ale operatorului privat Transferoviar Călători le recomandăm să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile de cale ferată de unde îşi achiziţionează biletele de călătorie.

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA