CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.................................................... ....Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

INFORMARE

Transbordare auto între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri - Valea Albă

Bucureşti, 20 decembrie 2019

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit începând cu ora 17.40, între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă, din cauza deraierii de o osie a unui vagon din compunerea unui tren de marfă.

Pentru menținerea continuității circulației trenurilor de călători, până la finalizarea operațiunilor de repunere pe șină a vagonului deraiat, Regionala CF Craiova va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe relația respectivă.

Trenul de marfă, care aparține operatorului național de transport feroviar, are în compunere 12 vagoane încărcate cu cărbune, iar deraierea s-a produs la o osie de la vagonul 8.

Şef Serviciu

Şef Serviciu