INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

 

În conformitate cu Legea 202/2016 privind integrarea sistemului feroviar din România în spațiul feroviar unic european și cu Hotărârea Guvernului nr. 920/2021 privind aprobarea Contractului de activitate și performanță al CFR SA pentru perioada 2021-2025, CFR SA a elaborat un Plan de afaceri pentru perioada 2022-2025.

 

Articolul 8(3) al Legii 202/2016 privind integrarea sistemului feroviar din Romania in spațiul feroviar unic European  prevede că „ … Administratorul infrastructurii asigură solicitanţilor interesaţi, la cererea acestora, acces la informaţii relevante şi posibilitatea de a-şi exprima opiniile cu privire la conţinutul planului de afaceri în ceea ce priveşte condiţiile de acces şi de utilizare, precum şi natura, furnizarea şi dezvoltarea infrastructurii  … "

 

Ca urmare, CFR SA asigură solicitanților interesați, la cerere, acesul la informațile relevante din Planul de afaceri 2022-2025 cu privire la  condiţiile de acces şi de utilizare, precum şi natura, furnizarea şi dezvoltarea infrastructurii. 

 

Persoană de contact pentru Planul de afaceri al CFR SA – Adrian Grozăvescu, șef proiect Plan de afaceri, e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Considerăm că termenul limită de 2 iunie 2022 este un termen rezonabil pentru eventualele cereri ale solicitanților interesați, pentru a putea parcurge următoarele etape de promovare a documentului.