INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în această dimineaţă la ora:3:55, între staţiile SALVA - HM COSBUC, două vagoane ale trenului accelerat 1643, care se deplasa pe relaţia Bucureşti - Sighet, au deraiat de câte un boghiu, iar rezervorul de motorină de la locomotivă a fost spart.
Inccidentul s-a produs din cauza precipitaţiilor abundente care au provocat căderi masive de stânci, buşteni şi pietriş peste linia de cale ferată.
Călătorii din Acc. 1643 au fost prelauţi de o altă garnitură şi duşi în staţia Sighet.
La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii ai Regionalei CF Cluj, Poliţiei TF, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi Pompierii şi Salvarea.
Pentru repunerea pe şină a celor două vagoane fost adusă macaraua de 125 tf şi vagonul de intervenţie cu vinciuri hidraulice din Depoul CF Cluj.
Călătorii trenului Acc. 1943 care se deplasa pe relaţia Timişoara – Sighet. au fost transbordaţi cu mijloace auto între Salva şi Coşbuc şi preluaţi de o altă garnitură până în staţia Sighet.
La ora 9.30 a fost repus pe şină primul vagon.
În acest moment traficul feroviar pe relaţia Salva – Hm. Coşbuc este închis. Apreciem că circulaţia trenurilor pe această distanţă va reintra în normal după ora 12.30.