INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Nr. 1/2/225/04.11.2008 
 

 

    Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, la ora 11.00, toate federaţiile semnatare ale Contractului Colectiv de Muncă au fost convocate de conducerea companiei pentru negocierea Contractului Colectiv de Muncă 2008/2009, discuţii care se vor desfăşura pe o perioadă de 60 de zile.

    La ora 12.30, dl Constantin Manea, director general CNCF CFR SA, a răspuns pozitiv la invitaţia Federaţiei Naţionale Mişcare Comercial de a participa la Åžedinţa Comitetului Director, unde au fost prezenţi liderii de sindicat din ţară.

    În cadrul acestei şedinţe, dl. Constantin Manea a răspuns tuturor întrebărilor, adresate de liderii de sindicat, referitoare la situaţia actuală în care se află compania, şi anume: bugetul pe anul 2008, programul de reorganizare, condiţii de muncă, pregătirile de iarnă şi posibilitatea unor creşteri salariale.

    La finalul întâlnirii, domnul Constantin Manea a propus continuarea discuţiilor şi analizarea tuturor problemelor pe care sindicatele le consideră motiv de declanşare a unui conflict de muncă.

    Până la această oră, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA nu a primit din partea sindicatelor nici o înştiinţare oficială, referitoare la declanşarea unui conflict de muncă.