INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Nr. 1/2/219/29.10.2008 
 

    

    Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunţă publicul călător că înncepând de sâmbătă, 1 noiembrie, se redeschide circulaţia feroviară pe relaţia Medgidia - Tulcea.

    Linia Medgidia - Tulcea a fost închisă, la începutul lunii octombrie, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare la infrastructură şi suprastrustructură în staţia Medgidia , în această perioadă transportul călătorilor fiind realizat cu mijloace auto.

    Menţionăm că aceste lucrări fac parte din programul de reabilitare a liniei Bucureşti - Constanţa, secţiunea Feteşti - Constanţa.

    Lucrările de reabilitare a secţiunii Feteşti - Constanţa se realizează cu fonduri de la JBIC (bancă japoneză), DEXIA (bancă austriacă) şi buget de stat, în valoare de 410 mil. euro. Firmele care lucrează pe acestă secţiune sunt: consorţiul JV LEONHARD WEISS - TAISEI - HEITKAMP; consorţiul JV SWIETELSKI - WIEBE - TAKENAKA, consorţiul JV THALES RAIL SIGNALLING SOLUTIONS şi BALFOUR BEATTY Rail GmbH Germania. Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare pe secţiunea Feteşti - Constanţa este 2010.