INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Nr. 1/43/19.02.2009 
 

     
 

      Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, circulaţia feroviară pe relaţia Caransebeş - Reşiţa, între staţiile Cornuţel - Banat - Brebu, a fost reluată, cu tracţiune diesel, la ora 9.54.

      Pentru a nu se înregistra întârzieri mai mari în traficul feroviar pe această relaţie, circulaţia trenurilor s-a reluat cu tracţiune diesel (locomotivă diesel), urmând ca în timpul ferestrei în grafic să se desfăşoare lucrări de refacere a firului de contact astfel încât să se reia şi traficul cu tracţiune electrică (locomotivă electrică).

    Trenuri întârziate:

    9158 - 326 min

    1762 - 225 min

    699 - 215 min

    9159 - 285 min

    Vă reamintim că în această dimineaţă, din cauza ninsorilor abundente care au cuprins vestul ţării încă din timpul nopţii, circulaţia feroviară pe secţia Caransebeş - Reşiţa a fost închisă mai multe ore, patru trenuri fiind oprite în staţiile Brebu şi Cornuţel. Trenurile au staţionat deoarece mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste calea ferată.

    Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor.