INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Nr. 1/72/05.03.2009

   
 

      Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în luna martie, se vor efectua lucrări la infrastructura feroviară, pe secţiile de circulaţie Urziceni - Broşteni, Vulcana Pandele - Pucioasa şi Lunca de Mijloc - Păltiniş, secţii care se află pe raza regionalelor Bucureşti şi Braşov.

      Perioada de desfăşirare a lucrărilor

      Regionala CF Bucureşti

      10 martie - 17 aprilie, lucrări de reparaţii periodice şi ciuruire cu maşini grele şi lucrări de buraj mecanizat între staţia Urziceni şi Halta de Mişcare (Hm) Broşteni.

      11 martie, lucrări pentru înlocuirea traverselor speciale pe podul de la km 48+200, aflat între staţiile Vulcana Pandele - Pucioasa

      Regionala CF Braşov

      17 martie - 19 martie, lucrări pentru montarea unui podeţ provizoriu între staţiile Lunca de Mijloc - Păltiniş, la km 118+103.

      Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot solicita informaţii despre modificările care s-au produs în graficul trenurilor care circulă pe aceste secţii în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la tel: 021/9521 sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/ şi http://www.cfr.ro/cfrsa .