INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/471/15.12.2009
De acord,
Director general
Viorel Scurtu
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în urma avetizării cu cod galben de ninsoare şi intensificări ale vântului începând de astăzi, 15 decembrie, până joi, 17 decembrie, la ora 12.00., transmisă de Administraţie Naţională de Meteorologie, 5 regionale de cale ferată - Galaţi, Timişoara, Iaşi, Bucureşti şi Constanţa - au format comandamentul regional de iarnă. Acesta funcţionează non-stop şi va fi monitorizat în permanenţă de comandamentul central de iarnă din cadrul companiei.
Dispeceratele funcţionează în dispozitiv complet, regionalele de cale ferată fiind dotate cu utilaje de intervenţie - drezine pantograf şi pluguri de zăpadă - necesare în orice situaţie de urgenţă.
Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor din cauza vremii nefavorabile.