INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/112/26.02.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în perioada 2 martie - 5 martie 2010, pe raza Regionalei CF Braşov, se vor efectua lucrări de verificare şi întreţinere curentă la linie, pe secţia de circulaţie Bodoc - Malnaş Băi, în intervalul orar 8.40 - 12.30.
Trenurile de călători vor circula conform orelor din mersul trenurilor după ora 12.30, iar trenurile de marfă nu vor circula între orele 8.40 - 12.30, când se desfăşoară aceste lucrări.
În această perioadă doar trenul Acc 1975 a fost anulat pe relaţia Braşov – Siculeni, deoarece avea ca oră de circulaţie intervalul de desfăşurare a lucrărilor.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/ şi http://www.cfr.ro/cfrsa .