INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Nr. 1/2/220/08.04.2010

 

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, la ora 3.20, au fost repuse pe şină cele 2 vagoane din compunerea trenului P 4485, care au deraiat ieri la intrare în staţia Mogoşeni. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Vă reamintim că ieri după-amiază, în jurul orei 17.30, doua vagoane din compunerea trenului P 4485, care circula pe relatia Salva - Beclean, au deraiat de câte un boghiu, la intrare în staţia CF Mogoşeni. Circulaţia feroviară s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă pe liniile II şi III, doar linia I fiind închisă traficului, până la repunerea vagoanelor pe şină.

În ceea ce priveşte călătorii din trenul personal 4485, aceştia au fost preluaţi de trenul Acc 1931 (Iaşi-Cluj) care a circulat în regim de tren personal între staţiile Mogoşeni şi Dej Călători astfel încât pasagerii să ajungă la destinaţie, după care trenul Acc 1931 şi-a continuat călătoria în condiţii normale de trafic, până la Cluj.

În urma acestui incident, 2 trenuri de călători au înregistrat în total întârzieri de 56 de minute.

Cauzele legate de circumstanţele în care s-a produs incidentul sus-menţionat vor fi stabilite de comisia de anchetă.