INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/223/09.04.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 12 aprilie - 1 iulie, pe raza Regionalei CF Cluj, se vor efectua lucrări întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura feroviară, pe secţiile de circulaţie Nimigea – Salva, Feldru – Rebrişoara, Năsăud – Salva şi Mogoşeni – Nimigea.
Programul de lucrări pe secţii de circulaţie:
a) Pe secţia de circulaţie Nimigea - Salva se vor desfăşura lucrări de consolidare a suprastructurii, de la km 12+800 la km 13+850, cu închiderea liniei curente în perioada 12 aprilie - 17 iunie (inclusiv), zilnic în intervalul orar 9.25 - 12.40, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
b) Pe secţia de circulaţie Feldru - Rebrişoara se vor efectua lucrări de reparaţii periodice curente, de la km 28+449 la km 36+290, cu închiderea liniei curente din 12 aprilie a.c., până pe 17 iunie a.c. (inclusiv), zilnic între orele 8.40 - 12.10, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
c) Pe secţia de circulaţie Năsăud - Salva se vor desfăşura lucrări de consolidare a suprastructurii, cu închiderea liniei curente între 21 iunie a.c. - 1 iulie a.c. (inclusiv), zilnic în intervalul orar 9.25 - 12.40, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
d) Pe secţia de circulaţie Mogoşeni - Nimigea se vor desfăşura lucrări de consolidare a suprastructurii, cu închiderea liniei curente între 21 iunie a.c. şi 1 iulie a.c. (inclusiv), zilnic în intervalul orar 9.25 - 12.40, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
Din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară, pe cele patru secţii de circulaţie, trenurile 1931 şi 1932, care circulă pe relaţia Iaşi – Cluj Napoca şi retur, se anulează în perioada 12 aprilie – 1 iulie, cu execepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor respective la staţiile şi agenţiile locale sau pe site-ul http://www.cfr.ro/cfrsa