INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/395/13.07.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, din cauza vremii nefavorabile circulaţia feroviară între staţiile Telciu şi Fiad, pe secţia de circulaţie Salva - Vişeu de Jos (Regionala CF Cluj) a fost închisă începând cu ora 7.14, după ce un copac s-a prăbuşit în gabaritul liniei.
În acest moment, doar trenul personal R 944 (circulă pe relaţia Mangalia - Sighet) staţionează în linie curentă, de la ora 7.14.
Echipele speciale de intervenţie au ajuns la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de îndepărtare a copacului din gabaritul liniei şi de repunere sub tensiune a liniei de contact, astfel încât în scurt timp trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea traficului în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.