INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/397/13.07.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, ieri, 12.07.2010, la ora 18.45 s-a reluat traficul feroviar pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi, între staţiile Barboşi - Åžendreni (firul I şi II).
Vă reamintim că, din cauza calamităţiilor naturale produse la sfârşitul lunii iunie pe raza Regionalei CF Galaţi, secţia de cale ferată Tecuci - Barboşi a fost închisă între staţiile Barboşi - Åžendreni, deoarece debitul râului Siret a crescut peste cota normală şi a inundat cele două fire de circulaţie în zona Km 309-000+304+000.
Astfel, începând de ieri, de la ora 18.45, traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de siguranţă pe ruta directă Tecuci - Barboşi, cu RV de 5 Km/h.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului feroviar în condiţii de deplină siguranţă.