INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA, prin Sucursala Regională CF Iaşi a atribuit,în urma procedurii de licitatie deschisă, contracte de lucrări pentru două obiective feroviare, şi anume:
 
I) Pentru lucrarea„Consolidare terasamente la linia CF Tecuci - Iaşi (etapa I), contractula fost atribuitasocierii SWIETELSKY CONSTRUCTII FEROVIARE Bucureşti - ARCADA COMPANY Galaţi, în care SC SWIETELSKY CONSTRUCTII FEROVIARE SRL Bucureşti este lider de asociere cu 51%. Oferta depusă de SWIETELSKY CONSTRUCTII FEROVIARE Bucuresti - ARCADA COMPANY Galaţi a fost desemnată câştigătoare, cu preţul de 3.629.229,3 lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din împrumut BDCE (Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei). Valoarea estimată a achiziţiei era de 4.177.600lei fără TVA.
Reamintim că deschiderea procedurii a avut loc la sediul Sucursalei Regionale CF Iaşi în data de 8.07.2010, iar criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 15.04.2011.
 
II) Pentru lucrarea„Consolidare terasamente linia CF Ploieşti - Vicşani, contractul dea fost atribuitasocierii SWIETELSKY CONSTRUCŢII FEROVIARE Bucureşti - SC COMPANIA CONSTRUCŢII FEROVIARE SA Câmpulung Moldovenesc, în care SC SWIETELSKY CONSTRUCŢII FEROVIARE SRL Bucureşti este lider de asociere cu 51%. Oferta depusă de SWIETELSKY CONSTRUCŢII FEROVIARE Bucureşti - SC COMPANIA CONSTRUCTII FEROVIARE SA Câmpulung Moldovenesc a fost desemnată câştigătoare, cu preţul de 5.256.342,92 lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din împrumut BDCE (Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei). Valoarea estimată a achiziţiei era de 5.325.450lei, fără TVA.
Reamintim că deschiderea procedurii a avut loc la sediul Sucursalei Regionale CF Iaşi în data de 8.07.2010., iar criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 31.07.2011.