INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/581/08.11.2010
 
 
 
Comunicat de presă
08 noiembrie 2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti – Craiova a fost reluată începând cu ora 15.00, în condiţii normale de trafic, între staţiile Grădinari şi Chiajna.
Vă reamintim că trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti - Craiova au înregistrat întârzieri în cursul zilei, după cepersoane necunoscute au furat aproximativ 3 cabluri de la instalaţia de alimentare cu energie electrică. În urma acestui incident circulaţia feroviară între staţiile Grădinari şi Chiajna s-a desfăşurat “la cale liberă”.
Concomitent cu dirijarea la cale liberă a trenurilor,echipele de intervenţie au desfăşurat şi lucrări de înlocuire a cablului furat, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.
22 trenuri de călători au înregistrat întârzieri la destinaţie, după cum urmează:
- 18-60 minute de întârziere - 14 trenuri
- 60-100 minute de întârziere - 5 trenuri
- 120-260 minute de întârziere - 3 trenuri
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou
Oana Brânzan