INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/633/29.11.2010
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
29.11.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că traficul feroviar pe distanţa Bucureşti - Braşov, a fost reluat în condiţii de siguranţă între staţiile Predeal - Azuga (firul II), la ora 13.34.
Vă reamintim că, traficut feroviar a fost închis între staţiile Predeal şi Azuga, în intervalul orar 12.20 - 13.34, după ce un copac a căzut în gabarit. Echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Braşov au întreprins toate operaţiunile necesare pentru eliberarea liniei (tăierea copacului în mai multe bucăţi şi îndepărtarea acestora din gabarit, precum şi verificare liniei de cale ferată), iar traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă după aproximativ o oră şi cincisprezece minute.
În urma acestui incident, 4 trenuri de călători (Acc 1732 - circulă pe relaţia Galaţi – Braşov; R 347-2 - circulă pe relaţia Viena – Bucureşti Nord, Acc 1621 - circulă pe relaţia Bucureşti - Sibiu şiP 3004 - circulă pe relaţia Braşov – Bucureşti Nord) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 35 şi 75 minute.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului feroviar în condiţii de deplină siguranţă.