INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/642/02.11.2010
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
02.11.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că la ora 10.48, pe secţia de circulaţie Vatra Dornei - Ilva Mică, mai mulţi copaci au căzut pe linia de cale ferată, unul dintre copaci prăbuşindu-se peste un vagon din compunerea trenului Acc 1838, între staţiile Silhoasa - Larion, km 41+000, la intrarea în tunelul Larion.
Trenul Acc 1838 circula de la Timişoara la Iaşi. Drezina pantograf a plecat din staţia Grădiniţa la ora 11.05 şi a ajuns în staţia Larion la ora 12.10, după ce a îndepărtat alţi copaci căzuţi între staţiile Grădiniţa şi Larion, la km 47+500.
Din primele informaţii, în urma prăbuşirii copacului au fost sparte geamuri de la locomotivă şi de la primul vagon din compunerea trenului, nicio persoană care se afla în vagon nu a fost rănită.
De asemenea, vă informăm că la această oră toate trenurile care au fost blocate în timpul nopţii şi-au reluat traficul, singurul tren blocat fiind doar trenul Acc 1838 peste care s-a prăbuşit un copac, între staţiile Silhoasa - Larion.
În continuare, traficul feroviar este închis pe secţia de circulaţie Vatra Dornei - Ilva Mică (între staţiile Silhoasa şi Larion) şi pe secţia Deda - Topliţa (între staţiile Lunca Bradului – Stânceni).
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile şi a problemelor apărute în circulaţia trenurilor, ajung la destinaţie cu întârziere şi, totodată,recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la telefon 021/9521.