INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr.1/2/ 674 /30.12.2010
 
 
 
Comunicat de presă
30.12.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, la ora 10,57, trenul de călători 15613, aparţinând operatorului feroviar privat S.C. RegioTrans SA, a lovit un autoturism marca DAEWOO la o trecere de nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicatorul rutier crucea Sf. Andrei, situată între staţiile Todireni şi Truceşti, de pe linia neinteroperabilă Dorohoi-Leţcani (SRCF Iaşi).
Din primele informaţii, în urma impactului, trei din cei patru pasageri ai automobilului şi-au pierdut viaţa, iar pentru cel de al patrulea pasager lucrătorii ISU Botoşani acţionează în vederea descarcerării.
Menţionăm că secţiunea de cale ferată Dorohoi-Leţcani este închiriată operatorului feroviar de călători S.C. RegioTrans SA, iar circulaţia feroviară a trenurilor, care aparţin operatorului naţional de călători SNTFC”CFR-CĂ‚LĂ‚TORI”SA, nu este întreruptă.