INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/323/14.07.2011
 
COMUNICAT DE PRESĂ‚
14.07.2011
 
Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA vă informează că începând din 15 iulie a.c. durata călătoriei pe tronsonul feroviar Bucureşti - Constanţa va fi de 2 h şi 30 minute pentru trenurile care circulă fără oprire.  
O dată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare pe 174,4 km de linie de cale ferată şi a celor 102 poduri şi podeţe, durata călătoriei,în acest sezon estival,va fi de 2h şi 30 de minute pentru patru trenuri Rapide, care vor circula fără oprire în staţiile de cale ferată din parcurs. De asemenea, durata călătoriei pentru celelalte trenuri estivale, care vor avea 4 sau 5 opriri în staţiile de cale ferată din parcurs, va fi în medie de 2h şi 50 min.
În prezent, continuă lucrările de reabilitare pe anumite linii din staţiile Săruleşti, Lehliu, Dor Mărunt, Dragoş Vodă, şi Ciulniţa, între staţiile Săruleşti şi Lehliu (pentru racordarea firului II la traseul noului pod), Lehliu - Dor Mărunt (firul II), şi pe porţiunea Dragoş Vodă - Ciulniţa (firul I).
De asemenea, o dată cu finalizarea întregului program de reabilitare, durata călătoriei pe tronsonul Bucureşti - Constanţa este preconizată a fi de circa 2 ore şi 15 minute pentru trenurile care circulă fără oprire.
 
 
Nr. Exemplare: 1
Åžef birou,
Oana Brânzan