INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

Nr. 1/2/32/25.01.2011
COMUNICAT DE PRESĂ‚
25.01.2011
 
Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că a fost remediată defecţiunea tehnică produsă, de utilajul firmei Porr, la instalaţiile de semnalizare, aferente secţiei de circulaţie Sinaia - Buşteni.
Vă reamintim că, în această dimineaţă, din cauza unei manevre greşite a unui utilaj folosit de societatea Porr la lucrările de reabilitare s-a produs un deranjament tehnic la instalaţiile de semnalizare, incident care a impus desfăşurarea traficului feroviar la cale liberă. Singurul tren care, din cauza acestei defecţiuni, poate înregistra o întârziere de 10 minute la destinaţie este Acc 1745, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Satu Mare.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru diconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea situaţiei în cel mai scurt timp şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Åžef birou,
Oana Brânzan