CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/41/26.01.2012

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că pasagerii aflaţi în trenul IC 852, a cărui locomotivă a deraiat în apropiere de halta de miscare Mostistea (între statiile Sărulesti - Fundulea), au fost deja preluaţi de trenul IR 1822-1şi au ajuns în staţia Fundulea la ora 13.06. De aici trenul şi-a reluat călătoria spre Bucureşti Nord.
De asemenea, pentru repunerea pe şină a locomotivei şi a vagonului se intervine cu utilaje specifice. Până la remedierea situatiei, circulatia feroviară este închisă pe ambele fire între statiile Sărulesti - Fundulea.
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remediere tuturor situaţiilor de urgenţă provocate de condiţiile meteo extreme şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Åžef birou,
Oana Brânzan