CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICULNr:1/2/43/26.01.2012         Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenul IR 1822-1 care a preluat pasagerii din trenul IC 852, a cărui locomotivă a deraiat în apropiere de halta de mişcare Mostiştea (între staţiile Săruleşti - Fundulea), a ajuns în Gara de Nord la ora 15.07. Garnitura îşi va relua călătoria ca tren IR 12895 spre Constanţa pe următoarea rută ocolitoare: Bucureşti Nord - Ploieşti Sud - Buzău - Făurei - Feteşti - Constanţa. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop remedierea tuturor situaţiilor de urgenţă provocate de condiţiile meteo extreme şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.  Åžef birou,Oana Brânzan