INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL
Nr:1/2/48/02.02.2012


Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează începând cu ora 17.30 s-a redeschis circulaţia feroviară pe secţia CF Medgidia - Tulcea.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei cu trenul să solicite informaţii referitoare la trenurile anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, precum şi informaţii despre rutele feroviare unde se intervine pentru deszăpezire, la agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la telefon 021/9521.
Facem precizarea că, pe întreaga reţea feroviară au fost activate comandamentele teritoriale de iarnă, care vor funcţiona în perioada în care sunt anunţate fenomene meteo nefavorabile. Dispeceratele funcţionează în dispozitiv complet, regionalele de cale ferată fiind dotate cu utilaje de intervenţie - drezine pantograf şi pluguri de zăpadă - necesare în orice situaţie de urgenţă. Personalul feroviar activat va acţiona, funcţie de evoluţia acestor fenomene meteorologice, cu utilaje speciale de intervenţie.
CFR SA informează că în acest moment circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar comandamentele centrale monitorizează circulaţia feroviară astfel încât, în caz de urgenţă, să se poată interveni prompt cu utilajele deja pregătite pentru astfel de situaţii.

 

 

Åžef birou,
Oana Brânzan