CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Oradea – Arad este întreruptă începând cu ora 17.50, după ce un vagon din compunerea trenului R 15111, care aparţine operatorului privat SC Regional SRL, a deraiat de un boghiu între staţiile CF Ciumeghiu şi Salva.

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, următoarele trenuri de călători staţionează în gările adiacente:

• Trenul IR 1930, care circulă în relaţia Oradea - Timişoara, staţionează în gara Salonta de la ora 17.59;

• Trenul IR 1743, care circulă în relaţia Timişoara Nord - Baia Mare, staţionează în gara Ciumeghiu de la ora 18.14;

• Trenul IR 1833, care circulă în relaţia Iaşi - Timişoara, staţionează în gara Salonta de la ora 18.53.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie din cadrul sucursalei teritoriale CREIR Cluj care, cu ajutorul utilajelor speciale, vor efectua operaţiunile de repunere pe şină a vagonului deraiat şi eliberarea gabaritului, astfel încât traficul feroviar să poată fi reluat în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Åžef birou,

Oana Brânzan