CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/103/21.03.2012

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Hârlău – Iaşi a fost întreruptă în intervalul orar 9.00-9.50, după ce trenul 15604, care aparţine operatorului privat Regiotrans, a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu indicatoare rutiere, situată între staţiile CF Leţcani - Iaşi. Circulaţia feroviară a fost reluată la ora 9.50.

Din informaţiile primite de la faţa locului, în urma acestui accident rutier produs la trecerea la nivel cu calea ferată, 3 persoane şi-au pierdut viaţa. Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, 2 trenuri de călători, care au staţionat în gările adiacente, vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de maximum 30 de minute, astfel:

• trenul IR 5404, care circulă în relaţia Iaşi - Bacău, va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 29 de minute;

• trenul IR 1838, care circulă în relaţia Timişoara Nord - Iaşi, va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 21 de minute;

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Åžef birou,

Oana Brânzan