INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/92/28.03.2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 28 martie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia trenurilor pe tronsonul de cale ferată Simeria - Petroşani a fost oprită timp de două ore, în noaptea de joi spre vineri, din cauza unui incident feroviar produs de un utilaj tehnologic care a lovit un stâlp de electricitate, iar acesta s-a prăbuşit peste şine, blocând traficul feroviar între staţiile Bretea Triaj şi Călan, din judeţul Hunedoara.

 

Circulaţia trenurilor s-a reluat la ora 0:38 pe firul I, cu tracţiune diesel, începând cu ora 3:04 trenurile circulând cu tracţiune electrică. În urma acestui incident feroviar, 3 trenuri de călători au înregistrat întârzieri totale de 343 minute.

 

O comisie de specialişti feroviari va stabili cauzele care au condus la producerea acestui incident feroviar.

.............................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Relatii Mass-Media