INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                          Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/170/23.06.2014

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Bucureşti, 23 iunie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în intervalul orar 9.00 – 09.46, circulaţia feroviară a fost închisă temporar între staţiile Cluj Napoca – Cluj Napoca Est, după ce o autoutilitară a acroșat un pod feroviar.

 

În urma verificării infrastructurii feroviare, circulaţia trenurilor a fost reluată, începând cu ora 09.46 pe firul II, cu restricţie de viteză de 5 Km/h şi sub îndrumarea personalului feroviar, firul I fiind în continuare închis.

 

În urma acestui incident feroviar, 4 trenuri de călători care au staţionat temporar în gările adiacente vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 50 de minute.

-         trenul IR 1746, care circulă în relaţia Satu Mare – Cluj Napoca – Bucureşti Nord – 49 minute

-         trenul IR 1832, care circulă în relaţia Cluj Napoca – Iaşi – 38 minute

-         trenul internaţional 366-1, care circulă în relaţia Braşov – Episcopia Bihor – 19 minute

-         trenul IR 369, care circulă în relaţia Tg. Mureş - Cluj Napoca - 27 minute

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru întârzierile înregistrate în trafic din cauza acestui incident feroviar.

.......................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN