INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                          Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:7/3/197/22.07.2014

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trenul internaţional 382 Sofia - Bucureşti Nord nu a înregistrat 276 minute de întârziere pe teritoriul României

 

 

 

 

Bucureşti, 22 iulie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că trenul internaţional 382 Sofia – Bucureşti Nord a intrat la frontiera cu România cu o întârziere de 276 minute, fiind garat în Bucureşti Nord cu o întârziere de 250 minute, pe teritoriul ţării noastre recuperând 26 de minute.

 

Trenul internaţional 382 Sofia – Bucureşti Nord circulă pe teritoriul României pe relaţia Giurgiu Nord – Videle – Bucureşti Nord, întârzierea de 276 minute fiind înregistrată pe teritoriul Bulgariei.Staţia Videle este tranzitată din două sensuri şi anume, de trenurile care circulă pe relaţia Craiova – Roşiori – Bucureşti Nord şi de trenurile care circulă pe segmentul feroviar Giurgiu Nord – Videle – Bucureşti Nord.

 

Menţionăm că în urma deranjamentului din staţia Ciolpani, 6 trenuri de călători au înregistrat întârzieri cuprinse între 20-50 de minute, cea mai mare întârziere, de 130 de minute, fiind înregistrată la trenul IR 1696.

.......................................................................................................................................................................................................................................... Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN