INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul  Relaţii Mass-Media                 

Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr.7/3/226/11.08.2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Redeschidere circulaţie feroviară pe ruta Piteşti – Curtea de Argeş

 

Bucureşti, 11 august 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în această după amiază s-a redeschis circulaţia pe linia CF Piteşti – Curtea de Argeş, în urma operaţiunilor de reparaţii în regie proprie a terasamentului căii ferate, afectat de inundaţii.

În consecinţă, începând cu această seară trenurile operatorului de călători îşi vor relua circulaţia pe această rută.

 

Vă reamintim că în cursul zilei de 29.07.2014, între staţiile CF Bascov – Vâlcele un tren a deraiat în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, terasamentul căii ferate fiind afectat şi circulaţia feroviară fiind întreruptă.

......................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.