INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                  Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/251/29.08.2014

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulaţie feroviară reluată în condiţii de siguranţă pe secţia privata Dorohoi – Iaşi

 

 

 

 

Bucureşti, 29 august 2014

 

 

 

O degajare de fum s-a produs în jurul ore 05.45 la un automotor din compunerea unui tren privat. Trenul 14816 circulă pe relaţia Dorohoi - Iaşi, secţie de cale ferată de asemenea privată, iar degajarea de fum s-a produs, între staţiile Dorohoi-Ungureni, la cel de-al doilea automotor.

 

Din informaţiile deţinute de CFR SA, călătorii au fost evacuaţi şi mutaţi în primul automotor, pentru a se evita orice pericol. Trenul şi-a reluat călătoria cu o întârziere de 53 de minute, spre Iaşi, având în compunere un singur automotor.

 

La ora 08.07, automotorul unde s-a produs degajarea de fum, a fosr retras în staţia Dorohoi, iar în acest moment circulaţia feroviară pe secţia privata Dorohoi – Iaşi se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

 

                                                                                                                                                                                                                                             

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Purtator de cuvant CFR SA

Oana BRÂNZAN