INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                    Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 03 decembrie 2014

 

 

 

SMILEY cântă live in GARA DE NORD

 

 

 

SMILEY va cânta live în Gara de Nord, joi 4 decembrie 2014, la ora 12.00, în cadrul evenimetului muzical ZU&The City, organizat de Radio ZU şi susţinut de CFR SA.

 

Călătorii care se află joi în Capitală vor putea pleca cu trenul pe ritmul melodiilor artistului care a Plecat pe Marte, dar a poposit şi în Gara de Nord! Concertul lui Smiley din Gara de Nord, organizat cu sprijinul CFR SA, continuă seria evenimentelor muzicale ce poarta numele de ZU & The city, evenimente organizate în locuri urbane atipice.

 

Astfel artiştii nu mai cheamă publicul la concertele, vin chiar ei în întâmpinarea fanilor sau a iubitorilor de muzică românească.

 

Care este scopul unui asemenea eveniment? Să surprindă emoţia oamenilor care îşi văd artistul preferat mai aproape ca niciodată!

 

.............................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT CFR SA

Oana BRÂNZAN