INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Nu uitați!Din această noapte, transportul feroviar trece la ora de vară

 

 

Bucureşti, 26 martie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA reamintește publicului călător că în noaptea de 26 spre 27 martie transportul feroviar se aliniează la programul de vară. Dintre cele 75 de trenuri de călători (de stat şi private) înscrise în circulaţie, 33 de trenuri vor staţiona până la schimbarea orei, iar 42 de garnituri îşi vor modifica ora în parcurs.

 

Trenurile de călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 26/27 martie a.c. la ora 03.00, care va deveni ora 04.00. După ora 04.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Garniturile aflate în circulație după ora 03.00, care devine ora 04.00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul când orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04.00 - 05.00, trenurile vor pleca în ordinea rangului.

 

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeaşi zi de duminică, 27 martie 2016, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.